Maak kennis met ons team

Koen zaakvoerder

"Ik ben niet prioritair geïnteresseerd in het aantal telefoontjes die mijn callagents wekelijks afwerken. Kwaliteit primeert. Daarom zitten onze callagents samen met onze klanten om de doelstellingen te bespreken en een strategie uit te tekenen. Hoe vroeger we betrokken worden in het verhaal, hoe beter."

Sylvie callagent

“Ik telefoneer sowieso graag. Maar ik ben pas echt tevreden als ik voel dat de respondent mijn telefoontje daadwerkelijk apprecieert. Elke keer als ik de hoorn opneem, is dat mijn doel.”

Miranda callagent

“Ik weet dat bedrijven heel veel zorg en moeite steken in de relaties met hun klanten. Daarom is het belangrijk dat we eerst samenzitten zodat ik te weten kom wat de stijl en de aanpak van een bedrijf is. Eenmaal ik dat weet, is het alsof ik de respondenten al een beetje ken.”

Mejdoline callagent

“Goed luisteren is soms belangrijker dan praten. Als een respondent voelt dat er effectief naar hem of haar geluisterd wordt, verlopen gesprekken zo veel vlotter.”

Siham callagent

“Ik heb er geen probleem mee om na de kantooruren te bellen. Integendeel. Als dat betekent dat respondenten ontspannen kunnen antwoorden, vind ik het zelfs leuker.”

Dave callagent

"Ik vind niet dat een goede callagent per definitie extravert is. Elke callagent heeft zijn of haar eigen stijl. Daarom worden we altijd op projecten gezet waar we ons goed bij voelen."

Sally office manager

"Ik hou ervan om mee te denken met de klant en een project te trekken. Wanneer ik erin slaag om het enthousiasme van de klant over te brengen naar de prospect, krijg ik een fantastisch gevoel."

Hoe kunnen we je helpen?